főoldalvasútvonalak listájakapcsolat felvételevasúti kocsikfejlesztési ötletek, javaslatok
 
Vonatösszeállítások viszonylatszámok szerint
BKK-BKV vonatok
 
A keresett járat összeállításának megtekintéséhez kattintson a viszonylatszámra. A Fogaskerekű Vasúton közlekedő 60-as jelzésű járat menetrendjét a BKK weboldalán a villamosok között, a többi vonatot a HÉV vonalak között találja.

Ezeken a viszonylatokon általában jelentősen eltér a munkanapi illetve hétvégi menetrend, ezért a könnyebb áttekinthetőség érdekében külön oldalakon ábrázoltuk az egyes közlekedési időszakokat. A viszonylatszámra való kattintés után választhat napot, de a keresett oldal elérhető közvetlenül erről az oldalról is a napra kattintva.
Ismét elérhető a BKK-BKV vonatainak összeállítása is!
 
 
Személyvonatok

250   H5 személyvonat     Budapest-Batthyány tér - Békásmegyer - Szentendre hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
252 H6 személyvonat Budapest-Közvágóhíd - Tököl - Ráckeve hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
251 H7 személyvonat Budapest-Boráros tér - Csepel hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
253 H8 személyvonat Budapest-Örs vezér tere - Cinkota - Gödöllő hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
H9 személyvonat Budapest-Örs vezér tere - Cinkota - Csömör hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
260 60 személyvonat Városmajor - Svábhegy - Széchenyihegy hétfőn kedden szerdán csütörtökön pénteken szombaton vasárnap
 
 
Díjszabási információk
Az itt felsorolt járatok a fővároson belül Budapest Bérlettel, vagy BKK vonaljeggyel vehetők igénybe, utóbbit a vonaton ki kell lyukasztani, ellenkező esetben nem érvényes. A Budapesten kívüli utazáshoz az adott viszonylatra szóló (teljesárú vagy kedvezményes) jegyet kell váltani, ezt lyukasztani már nem kell. Budapesten belül csak érvényes menetjeggyel (vagy bérlettel) lehet felszállni, a városhatáron kívül ha az állomáson nincs jegykiadás, a vonaton pótdíj nélkül válthatók jegyek. A Budapest Bérlethet váltható kerékpáros matrica a vonatok teljes útvonalán érvényes. Részletes díjszabási információkért látogasson el a BKK honlapjára.

Nem találja a listában a kiválasztott járatot?

Ha a BKK más közlekedési eszközéről (metró, hajó, villamos, trolibusz, busz, sikló, libegő) szeretne információkhoz jutni, látogasson el a www.bkk.hu oldalra, nálunk ugyanis csak a vasúti járatokról (BKK esetében a HÉV és Fovaskerekű Vasút vonalak) olvashat. Ha nem találja itt a vonatot, de biztos benne, hogy van viszonylatszáma, nézze meg a MÁV-Start járatai között is. Ha ez sem segített, az oldal tetején lévő menüszalagról válassza a térképes megjelenítést, vagy a vonalak listáját.

Előfordulhat, hogy az Ön által keresett vonat ugyan az itt is megtalálható útvonalon közlekedik, de nem rendelkezik viszonylatszámmal. Ebben az esetben a térképes vagy a vonalszámos kereséssel tudja megtalálni a vonatot. A BKK esetileg meghidetett nosztalgiavonatait az alkalmi összeállítások között találja (akkor is, ha egyébként rendelkeznek viszonylatszámmal).

 
Vonatösszeállítás