főoldalvasútvonalak listájakapcsolat felvételevasúti kocsikfejlesztési ötletek, javaslatok
         
Kapcsolat
 
Facebook oldal
 
Legegyszerűbben Facebookon érhet el minket, az itt feltett kérdésekre legkésőbb néhány napon belül, de sokszor akár azonnal válaszolunk. Ha kérdése az egyik bejegyzés témájához kapcsolódik, ehhez hozzá tud szólni, ha nem, idővonalunkra is írhat. Ha úgy szeretne írni, hogy a többi felhasználó azt ne lássa, Facebook üzenetben is meg tud keresni minket, de ebben az esetben a válaszra általában kicsit többet kell várni.E-mail

Ha kérdése bonyolultabb, vagy nem használja a Facebook közösségi oldalt, e-mailben is megkereshet minket.  A válaszadás időtartamát a megkeresés tartalma, és az arra adandó válasz összetettsége határozza meg, itt általában többet kell várni, mint a Facebookon feltett kérdés esetén, de legkésőbb 30 munkanapon belül meg szokott érkezni a válasz.


Biztos, hogy minket keres?

Ha a kérdése nem kapcsolódik honlapunk témájához, nem biztos, hogy tudunk segíteni. Például ha a díjszabással, késés miatti kártérítéssel, vágányzári menetrenddel vagy ezekhez hasonlókkal kapcsolatban szeretne kérdezni, javasoljuk, hogy a MÁV-Startnak, vagy az ügyben illetékes vasúttársaságnak írjon.
 
Vonatösszeállítás
2009 - 2014