főoldalvasútvonalak listájakapcsolat felvételevasúti kocsikfejlesztési ötletek, javaslatok
         
Impresszum
Vonatösszeállítás honlap
 
A honlapon szereplő adatok csak tájékoztató jellegűek, ezért eltérhetnek a tényleges vonatösszeállításoktól. A honlapunk és Facebook oldalunk nem tekinthető a MÁV Csoport – ide értve különösen a MÁV Zrt-t és a MÁV-START Zrt-t, valamint bármely leányvállalatukat – hivatalos oldalának; a lapot magánemberek szerkesztik és fejlesztik.

A honlapon található járműgrafikák közül a MÁV-START járművek képei nagyrészt saját készítésűek, más részük a PGinnovation munkája. A külföldi vasutak járműveinek grafikáinak forrása a Traffic képernyővédő (főleg Iván Zoltán munkái), köszönet a képek elkészítőinek! A járművek képei a mai színtervnek megfelelően át lettek alakítva, de van amelyik teljesen saját készítésű.

A honlap tartalmának másolása (ide értve a megjelenő fényképeket is), nyilvános helyen történő használata - beleegyezésünk nélkül - nem engedélyezett.

Az oldal használatához személyes adatok megadása nem kötelező, de a Facebook közösségi modul segítségével egyes lapokon a hozzászólás lehetőségét biztosítjuk. Emellett rendszer információkat használunk fel összesített statisztika készítéséhez (pl.: oldalmegtekintések száma). A személyes adatok kezeléséről Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat bővebben.
 
Vonatösszeállítás